Itt a Tél! ilyenkor bőven van Kapacitásunk!

A 30 6800 444 számról visszahívhatom.

Miért is érdemes minket választani?

Kölcsön, állami támogatással.

 

telefon: 0630 68 00 444

Skype nevem: auracolor

telefonomon csörög

auracolor@hotmail. com

robert.auracolor@gmail. com

dryvit.robert@gmail. com

dryvit.budapest@gmail. com

 

A gyors, minőségi, igényes, Lakásfelújítás Elérhetősége,

Az árajánlat "koreográfiája":

1. Díjmentes felmérés, konzultáció, költségvetés vázlat. (Ebben nincs anyag számítás, nincs benne, amit lefeledtem, amit az Ügyfél felejtett említeni és még sok apróság.)
2. Pontosítás. Ekkor tovább pontosítjuk a vázlatot a helyszínen, feljegyzésre kerülnek a kimaradt dolgok. (Jelentősen csökkentjük az elfeledett apróságok számát)

3. A költségvetési tíz ezer Ft utalása.

4. A költségvetés kiegészítésre kerül a pontosításkor feljegyzett tételekkel. Kiszámításra kerülnek a szükséges anyagok. Eközben az Ügyfél már átdolgozhatja a kivitelezői szerződés mintát a konkrét saját helyzetére.

5. Utolsó ellenőrző pontosítás a helyszínen. (Átmegyünk és ellenőrizzük a költségvetés minden egyes tételét) Ekkora már van szerződés tervezettünk, aminek a részleteit is meg tudjuk beszélni. Ekkor már a kezdés időpontját is egyeztettük.

6. Az utolsó ellenőrzés során felmerült hibákat korrigáljuk, így eljutunk, az un. aláíró költségvetésig. Ezt az abban jelzett tartalékkal együtt már tekinthetjük árajánlatnak. Így már aláírható árajánlatunk, aláírható szerződésünk van, kezdődhet a munka az aláírással együtt.

Alapvető kérdés azt eldönteni, hogy megkockáztatjuk az ésszerű, költséghatékony megoldásokat, vagy az előírásokhoz ragaszkodunk, esetleg még azok sem nyugtatnak meg minket.

Érdemes költségcsoportonként megvizsgálni, mert a hozzáállás jelentősen eltérhet. Utólag változtatni, már mindenkinek fájdalmasan költséges…

Magas műszaki tartalom, a biztonságérzethez, magasabb költségekkel jár. Mindig található még magasabb műszaki tartalom, exponenciálisan növekvő költségekkel. Önnek kell döntenie! Mi nyugtatja meg, a valós garancián túlmenően? Ez tulajdonképen szubjektíve döntés. Ezokból, kizárólag Ön, személyesen döntheti el.

Vigyáznom kell az Ügyfelek pénzére, mert a saját pénzem mindig a végére marad. Tehát, ha a végén nem marad elég pénze az utolsót kifizetni, az én pénzemet nem tudja kifizetni. Az bizony, az nagyon nem jó. Ennek elkerülése miatt gyakorta felvettem a költséghatékony megoldásokat.

 

Persze hogy sok, a marketing szöveg... A marketing szöveg, is csak a dolgát végzi...

lakásátalakítás, átépítés

Témánk, munkánk, a lakásfelújítás, lakás átalakítás, lakásátépítés, lakás átépítés, és építőipari generálkivitelezés.

Lábjegyzet:

 

"Olvasott Ügyfélnek nincsen párja" mondja a szólás. Ami ma egyre elterjedtebb az internet révén. Valahol ez nagyszerű dolog, ha helyén kezeljük a dolgot, vagyis előre olvasunk. És persze katasztrofális mindenkinek, ha nincs a helyén, vagyis utólagos az olvasott okosság.
Két alapvető dologgal tisztába kell lennie minden Ügyfélnek: egy-egy  problémára több féle szakszerű megoldás is létezik. Azon belül is, vannak az elterjedt "költséghatékony" megoldások és léteznek prémium minőségi megoldások. No, meg a kecske is, káposzta is egyensúlyozások...
Tehát, egy célhoz sok féle út vezet. Nos, ha előtte olvas, akkor együtt kitalálható, melyik út Neki a szimpatikus, tudunk arra menni.
Utána már inkább már ne olvasson, mert egy érzés nagyon sokba kerülhet. Főleg neki, de így nekünk is.

 

Az tény, hogy a legkedvezőbb megoldásokat keressük lakásfelújítást, lakásátépítést és építőipari generál kivitelezést végeztető ügyfeleink számára. A lakásfelújítás, lakásátépítés és építőipari generál kivitelezés az a terület, ahol a legkedvezőbb megoldások nem mindig egyeznek meg a legolcsóbb megoldásokkal. A lakásfelújítás, lakásátépítés és építőipari generál kivitelezés sokszor számtalan szempont alapján kíván konstruktív megoldásokat. A konstruktivitás a lakásátépítés, lakásfelújítás és építőipari generálkivitelezés legfontosabb igénye.

 

A lakásfelújítás, konstruktivitása, már itt elkezdődik, a lakásfelújítás keresőszövegének a kialakításakor. Legalább akkora probléma, egy lakásfelújítás, lakásátépítés kifejezésekben megfelelően gazdag, értelmes lakásátépítéssel és lakásfelújítással foglalkozó szöveget létrehozni, mint egy kádat beépíteni. Sőt, azt is mondhatnánk, nehezebb a lakásátépítésben, lakásfelújításban és építőipari generál kivitelezésben gazdag értelmes szöveg megalkotása. Nézem a kulcsszó százalékokat, és a lakásfelújítás szó még mindig keveset szerepel, pedig a lakásfelújítás kifejezést, túl gyakran használom. A lakásfelújítás és lakásátépítés, kulcsfontosságú kifejezések a lakásátépítés és lakásfelújítás területén. Lakásfelújítással, lakás átalakítással, lakásátépítéssel, lakás átépítéssel, és építőipari generálkivitelezéssel foglalkozó oldal.

Lakásfelújítási költségek, és lakásfelújítási örömök. Lakásfelújítás régen és lakásfelújítás ma. Lakásfelújítás régen kicsit más volt, mint a mai lakásfelújítás. A régi lakásfelújítóknak nem volt 5 rétegű hajlítható csövük, nem volt gipszkartonjuk és a régi lakásfelújítás nem használhatott szilikont sem, akrilt. Mégis felújították a lakásokat.

Gyors lakás átalakítás, lakásátépítés, kiváló minőség, 5 év garanciával, szerződéssel.

Kollegák Akcióban

A lakásfelújítást csak mi szeretjük, Ügyfeleink az eredményét kedvelik...

· lakásfelújításkor, új ajtó lesz Lakásfelújításkor, új ajtó lesz.
Lakásfelújításnál a beton kemény tud lenni.Lakásfelújításnál a beton kemény tud lenni.
Lakásfelújításunk, nagykalapáccsal.Lakásfelújításunk, nagykalapáccsal.
Lakásfelújításkor ide is ajtó kerül, panelbeton.Lakásfelújításkor ide is ajtó kerül, panelbeton.
Lakásfelújítások takarítással járnak.Lakásfelújítások takarítással járnak.
Lakásfelújításnál festők is dolgoznak.Lakásfelújításnál festők is dolgoznak.
Lakásfelújításon kartonozunk is. Lakásfelújításon kartonozunk is.