A megrendelőnek nem kell minden feladathoz új szakembert keresnie.

Ezzel pedig jelentős összegeket spórol meg.

Egy fürdőszoba felújításakor a két legfontosabb szempont az, hogy egyrészt milyen mestereket választunk a munkálatokhoz, másrészt pedig milyen minőségű anyagokat használunk fel a munkálatok alatt.

A tények a következők: egy jó burkoló, vízszerelő nem a legolcsóbb árkategóriában dolgozik, ugyanakkor a sok munka miatt nem könnyű olyan időpontot találni amelyik a megrendelőnek és a kivitelezőnek is megfelelne. Azonban ettől nem kell visszariadni: a a pontos egyeztetés során kiderülhet, hogy a drágán dolgozó szakember nem is annyira drága, hogy ne engedjük meg magunknak. Ami a munka időpontját illeti: inkább várjunk a fürdő feljavításával két hetet míg befejezi máshol a felvállalt fürdőszoba vagy egyéb feljavításokat, mintsem olyanra bízzuk a feladatot akiről utólag derül ki, hogy kontármunkát végzett.

Fontos: önállóan ne kezdjen neki a burkolásnak, csak abban az esetben, ha van már tapasztalata e téren. Csak a csempék nem megfelelő felragasztásánál sokat veszíthetünk, hiszen egy milliméteres eltérés egy csempe sor végén már akár centinyi különbségre is kinőheti magát. Ez pedig azt jelenti, hogy kidobtuk az ablakon a rá szánt összeget. A beázásokról ne is beszéljünk, hiszen ha nem szigetel rendesen a padlófelület előbb-utóbb úgyis eláztatjuk a szomszédot.

Mit ígérünk a fürdőszoba felújításra?

– szakszerű vízszerelési munkálatok és egyenletes, szemet gyönyörködtető burkolat. A fürdő egyik legintimebb helyiségünk, vigyázzunk hát arra, hogy a fürdő felújításakor adjunk a minőségre. Nem fogjuk megbánni.

– a mi munkánkkal minden berendezés megfelelően működik!

Ezt végezzük a felújítás alatt

Szolgáltatásaink között minden szerepel, ami a fürdőszoba javításhoz illetve fürdőszoba felújításhoz szükséges. Ilyen az alap és felszálló vezeték cseréje, WC kagyló és tartály cseréje, de ugyanide tartozik a kád vagy zuhanykabin kicserélése illetve szakszerű beszerelése. Villanybojlert vagy gázbojlert cserélünk, esetenként javítunk is, ránk bízhatja a fűtőtestek, radiátorok cseréjét vagy akár a vízóra cserét is.

Keresse Tóth Róbert vállalkozót a 0630 6800 444 telefonszámon.

Vállalkozásunkat természetesen akkor is hívhatja ha nem teljes fürdőszoba felújításra van szüksége hanem csak néhány kisebb munkálatot szeretne.

A megrendelőnek nem kell minden feladathoz új szakembert keresnie. Munkatársaink mindezekre professzionális megoldást kínálnak – ezzel pedig jelentős összegeket spórol meg.